Anpassade öppettider Mån - Fre: 11.00 - 18.00  Lör: 11.00 - 17.00  Sön: 12.00 - 16.00 telefon 018-102040  kristi flygare dag 12-17 övrig som anpassade tider. Välkommna !

Gör något roligt med dina bilder. Sätt i album, tryck en t-shirt eller rama in. Den perfekta presenten!

Ladda ner vår app för IOS & Android

Snabbt och enkelt, lägg din beställning via appen och spara tid. Finns på App store och Play store.

      

            

- sök på "Uppsala Fotokompani"

                          

Välkomna till Uppsala Foto Kompani, Här finns priser för service för telefoner, dator, samt självklart våra alla våra bildtjänser.
Kolla in vårat stora urval av fotoramar

Om butiken

Uppsala Foto Kompani AB startades 1997 och köpte samma år Kodak Image Center, ett företag som tidigare var känt som Hasselblads foto. Det senare låg på Drottninggatan och hade burit med sig anor som fotobutik sedan 1940-talet. Tider hinner förändras under en så lång period och självfallet har även fototekniken utvecklats i samma takt: en resa som det har varit både intressant och roligt att följa för alla som haft möjligheten.

År 2007 var det åter dags för Uppsala Foto Kompani att förnya sig och stärka företaget inför framtiden. Vi köpte då Fuji Fotocenter och flyttade butiken från Drottninggatan till vårt nuvarande läge på Dragarbrunnsgatan. Två butiker blev till en. Sortimentet av kameror och utrustning utökades, ett redan stort antal bildtjänster blev fler och en rad nya bildprodukter ─ såsom tryck på textil, kanvasduk eller andra material ─ har numera en etablerad plats bredvid traditionell framkallning, kopiering av digitala media och förstoringar upp till affischstorlek.

Kärnan av personalen har en sammanlagd erfarenhet av fotografi och arbete i butik på över 100 år, vilket inte bara borgar för intresse och kunskap för bild och fotoutrustning, utan även för att du som kund ska känna dig så välkommen och omhändertagen som möjligt.

Vi tycker att bild och fotografering är kul och det mesta vi gör produceras också av oss själva med högsta kvalitet som primär målsättning. Med vår nätbaserade bildbeställningstjänst är det möjligt att med snabb leverans beställa bilder och bildprodukter vid de tider som passar var och en bäst, 24 timmar om dygnet. 

Välkommen till oss på Uppsala Fotokompani.